Welkom in de Feesttent!

Welkom in de feesttent, welkom op de allermooiste party van het dorp, mensen welkom in de feesttent!! Was het elke avond maar een feestje zoals hier, toch?! Boek MILLSTREET en verzeker iedereen van de allermooiste party waar nog jaren over na gepraat gaat worden!

Door de moderne en energieke show van MillStreet, het interactieve top entertainment van het team, de dikke special effects en een repertoire waar de gemiddelde DJ niet meer tegen op kan, is MillStreet de perfecte band om de tent totaal, finaal, uit zijn plaat te laten gaan! We zingen mee met Jovi, bouncen op Polska en dansen op Armin! Een dikke lichtshow en top geluid erbij en we zijn klaar voor feest!

Tip: check de playlist met nummers die MillStreet live speelt. Deze is beschikbaar via de menubalk onder de knop: contact > press kit > tentfeest bestanden.

Een aanrader: geniet van onze live foto's onder de knop: media > foto's > tentfeest

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.
Ben je overtuigd?

Techniek & Special Effects

Licht, Geluid & Video

Naast professionele muzikanten, bestaat het MillStreet-team ook uit een gedreven crew.
Bij elk feest zorgen zij voor een dikke lichtshow en verpletterend geluid. Met hun skills maken zij de show compleet!

Wij werken samen met Generation Rental, een licht- en geluidsbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. Bij een boeking van MillStreet nemen zij standaard de beste geluids- en lichtset mee, aangepast op de omvang van je feesttent. Zo hoef je verder nergens meer naar om te kijken! Is alle techniek al geregeld? Het is ook mogelijk om een show zonder licht- en geluidsapparatuur te boeken.

Tip: Wil je dat de hele show wordt vastgelegd in de vorm van vette foto's of een aftermovie?
In combinatie met een MillStreet-boeking hebt u de optie om onze vaste cameraman erbij te boeken!

When the sky's the limit!

Confetti, C02, Guns, Stageflames: You name it, we've got it! Het puntje op de i, de kers op de taart, die extra vibe op de avond.
Wij zeggen: doen! Vraag naar alle mogelijkheden als je contact met ons opneemt. Wij leggen je met veel plezier uit hoe we de tent geheel uit z'n plaat laten gaan!

De tentfeest-shows zijn standaard voorzien van:

* Fury Jets
* (Electric) Egorizers
* Paper Blower

Wanna have more? De show is o.a. uit te breiden met:

* CO2 Stadium Confetti Blaster
* CO2 Shooters & Gun
* Stageflames
* Strandballen
* Foamsticks

Heb je zelf nog een suggestie? Geen probleem! You ask,
we deliver. Vraag snel naar alle mogelijkheden!

Recensies
Ferry Sanders zegt: Jullie waren in Westervoort weer geweldig bedankt!
Jantien Kruitbosch zegt: Topband!!
Sherida Willemsen zegt: Een geweldige band met kanonnen veel energie! Ze weten zowel voor jong als voor oud het dak er altijd af te blazen!
Els van Rijkdom zegt: Geweldige avond gehad in Westervoort. hele goede muziek en goede interactie met het publiek.
Deborah Vink zegt: Echt een super goede band!!
Suus Dijk zegt: Gisterenavond de band gezien in Groot Ammers, wat een energie en top muzikanten !! Echt genoten !!
Bart Willems zegt: Afgelopen zaterdag (9 juni) speelde Millstreetband bij ons tijdens de feestavond te ere van ons 50 jarig bestaan (SVO VOETBAL). Man man... wat een heerlijk feest hebben ze er van gemaakt!! Top band, geweldige sfeermakers. Over het algemeen zijn Ooijse mensen in het begin wat afwachtend maar Millstreet had binnen een mum van tijd iedereen aan het dansen. Bedankt en we kijken nu al weer uit naar de Ooijse kermis. Weer 2 dagen genieten van Millstreetband!
Patricia Lange zegt: Ze weten er altijd een mooi feestje van te maken!!!
Patrick Pet van de Ven zegt: Eindelijk was het dan zover. De Milstreetband tijdens de Kermis in Vinkel. Dit jaar nieuwe opzet met feesttent en kermis voor de deur. Wat vond iedereen het een "knal-avond" Voor jong en oud, voor Vinkel en omliggende dorpen. Echt weer als vanouds. Millstreetband, super super super bedankt voor jullie geweldige optreden en tot volgend jaar.
Erica van der Grijn zegt: Wat een top band nu drie keer mee gemaakt en alle keren super gezellig